Groepspsychotherapie anno 2020 on demand

  • Groepspsychotherapie anno 2020
     7 juli 2020 - 6 juli 2021
     10:00 - 16:30

U kunt de on demand modules van Groepspsychotherapie anno 2020 – nieuwe ontwikkelingen van dinsdag 7 juli 2020 terugkijken door aan te geven welke module(s) u wilt aanschaffen en op ‘Registreer nu’ te klikken en het registratieformulier in te vullen. Module 4 is niet beschikbaar gesteld om terug te kijken.

Indien de betaling via iDeal wordt voldaan, sturen wij de link naar de on demand modules binnen enkele werkdagen toe. Deze link is afkomstig van WebinarGeek en kan in uw spambox belanden. Indien de betaling per bankoverschrijving wordt voldaan, sturen wij de link naar de on demand modules uiterlijk op de dinsdag na ontvangst van de betaling toe (bankbetalingen worden elke maandag verwerkt). De mail met inloggegevens komt van WebinarGeek (let op, deze mail kan in uw spambox/ongewenste mail belanden).

De inschrijving voor dit on demand symposium is gesloten omdat de accreditatie verlopen is. Mocht u toch graag één of meerdere modules willen volgen, neem dan contact op met info@lemion.nl.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.